Massive Attack + The Cardigans + Underbyen 25/8-2006

Hej Alle Skurke

Fredag d. 25. august kl. 19 gæster triphoppens mestre Massive Attack Forum, København. Med som gæster bringer de The Cardigans, Underbyen og et endnu ukendt navn (som iflg. GAFFA ikke er nogen "hvem som helst").

Billetprisen er 380,- kr. og sælges gennem den berygtede billetlugen.dk . For Klub GAFFA-medlemer er der rabat ved køb gennem GAFFA-Billet.


Vi er nogle stykker, der tager afsted, og for at gøre det endnu mere festligt håber vi selvfølgelig, at der er en masse SKURKe, som vil med.

Giv et prej til rene(a)skurk.dk, hvis du vil med, så kan vi mødes inden koncerten.


Skurkagtige hilsner René

Kommentarer

JJ sagde…
Kigger lige på lidt ferie i august, men hvis jeg er hjemme vil jeg gerne med.
Under Byen og Massive Attack er fede, men hvad cardigans laver i det selskab forstår jeg ikke, men mon ikke det er får at der skal blive en naturlig pause at komme af med indtagne drikkevare og tanke op igen.
Quizminister sagde…
Indtil videre har Jeppe, Esben, Cat og jeg købt billet til koncerten. JJ skal du med, eller fedtspiller du den til sidste øjeblik? Og hvad med Jer andre?

Jeg lægger lejlighed til warm up. Måske laver jeg noget mad, hvis der er stemning for det, og hvis det passer i forhold til mit arbejde. Jeg vender tilbage med mere information, når jeg kender min vagtplan for august.
Jacob S sagde…
Massive Attack gav en suveræn koncert på grøn scene på RF for et par år siden - de kan klart anbefales. Jeg må dog lige kigge hvordan det passer med Lillemandens planer, og tjekke om der når at komme børnepenge ;-)
Quizminister sagde…
Jeg skal åbne i børnehaven, så jeg skal lige have en lur inden folk kan komme forbi. Jeg er parat fra kl 16.00.

Maden bliver nok pizza fra den lokale pizzamand. Medbring selv drikkevarer, så har jeg glas og stole til folket.

Det er planen, at vi skal være tidligt i Forum, så man kan få sin jakke lagt til side. Forum er berygtet for ikke at have mange garderobepladser.

Populære indlæg