Velkommen

Velkommen til den nye Skurk hjemmeside

Velkommen til nye skurke

Velkommen til Skurks 10 års jubilæum på Roskilde festival; og ikke mindst

Velkommen til Skurk-bloggen, som gerne skulle gøre siden mere levende og nyttig.

Så kom vi i luften med den nye hjemmeside…og vi synes selv at den er blevet super lækker. Alle bør sende massere respekt og håndtegn til Jacob S, som har været både chef-designer og programmør på siden – godt gået.

Det der er på siden nu er egentlig indlysende – en blog – vi håber den vil gøre siden mere levende og vi indbyder alle skurke til at være medredaktører og smide indlæg og ikke mindst kommentarer på bloggen. Smid en mail til Jacob J for at blive blog-redaktør og dermed kunne lægge nye indlæg op.

På siden er derudover en ministerliste for 2006 og sågar en liste over tidligere ministre. Det er det vi har fået lagt op indtil videre. Det der kommer i fremtiden er bl.a. Grå Scene©, hvor man vil kunne finde billeder, historie og andet gøgl der har skurk-relation.

Festivalen nærmer sig hastigt og allerede nu er der 22 har meddelt at de vil med i år til den 10. skurk-lejr. Heriblandt 3 helt nye skurkinder. Vi glæder os og er sikre på at der i den næste måned vil vælte ud med blog-post om lejren på festivalen.

Vi glæder os til at se jer herinde…

Skurk-agtige hilsener

Juntaen

Kommentarer

Anonym sagde…
Kanon arbejde med hjemmesiden, den skal nok kunne piske en Roskildestemning op.

Jeg har endnu en gang fået overbevist mig selv om, at min krop vil have godt af Roskildekuren, så jeg er klar til at genbesætte posten som fiskeriminister.

\Esben
JJ sagde…
Til almen orientering kan jeg fortælle at der foreløbig er 25 der har sagt at de gerne vil sove skurk-lejren i år. Derudover er der nogle stykker som har meddelt sig som distance skurke (dvs de bor andre steder på pladsen, men vil mægtig gerne kigge forbi i det omfang deres arbejde på RF tillader det.)
JJ sagde…
En opfølgning på den hastigt fremskridende klargøring til årets udflugt til RF. Foreløbig er der 23 der har meddelt at de er sikre. Og 5 der har sagt "aye aye vi vil gerne med, men vi trækker den lige lidt ud med svaret...)

Til brunchen på lørdag den 27 er der 18 der har tilmeldt sig (Inkl. nogle stykker som ikke skal med på RF, men skurke er altid velkomne).

Populære indlæg