En Stormtroppe

Det er hårdt at være stormtroppe. Man skal være parat til alt vejr i sådan en kø til RF. Nu har jeg pakket shorts, regnslag, tykke trøjer og min super sovepose.

Kan ikke finde trangiaen, så det bliver nok ikke til varm kaffe i nat. Hvem har ellers en trangia, og har de husket sprit?

Har lige været på apoteket for at købe Pinex og mavesyre piller. Man skal være beredt til sådan en kø. Flere rammer øl kan være en pine for ens krop, når man er blevet +30 år!

Kan jeg nu have det hele i min ryksæk, eller skal jeg også hav et par poser i hånden?

Hvordan er det nu med toiletfacilitetterne? Skal man skide i et selvgravet hul bag nogle træer, eller har RF sørget for nogle grønne skideskure?

Men det er skide sjovt, og man hygger sig gevaldigt i sådan en kø lige før RF. Derfor gør jeg det gerne år efter år. Det bliver et godt år, det kan jeg mærke i min mave. Kan I alle have en god festival.

SKUUUUUUUUUuuuuuuurk

Kommentarer

Anonym sagde…
.... men det er nu godt, at sådan en Stormtropper har en god mobilservice, så han stadig kan følge med i 1/8-finalerne fra VM i fodbold. Tænk sig, at selv vi, som sidder hjemme i varmen og først kommer på Roskilde når teltene er slået op, kan hjælpe de internet- og TV-løse stormtropper med både fodboldresultater og mad. Men hvad gør man ikke for en god teltplads ;) Stromtropperne er jo trods alt den mest effektive måde at få den eftertragtede teltplads ved indgang 10.

Populære indlæg