Onsdag = Louisiana-burger og QuizOnsdag aften. Ifølge de få rå, der har været på RF siden søndag, har det været koldt, meget koldt. Humøret steg dog nogle grader da køkkenholdet hjemkom fra et ophold ved grill F med 36 bøffer og vistnok ditto boller. Ikke mange minutter senere var dette års Lou-burgers spist og væk - også Anne Larsen udgaven. Quizministeriet havde derefter ordet og havde til lejligheden udarbejdet en dagsorden (læs: quiz!) i 6 punkter som blev fulgt under ministerens kyndige hånd. Afslutningsvis blev der kåret et vinderhold der modtog en slags straf, som straks blev drukket.

Ovenfor et billede fra grill F, hvor gammelsmølf manducerer ynglinge i ordentlig kogekunst på festival. Det blev overvejet at postere SKURKE permanent ved grillene. Alt for at give flere ynglinge mulighed for at lære den sande vej.

I skrivende stund nærmer sig årets store SKURK begivenhed - festligholdelsen af tiåret. Øllet er fortsat koldt og det smager godt siger de.

Kommentarer

Jacob S sagde…
Mmm... det er jo næsten som at være der selv. Suk.

Hvem vandt egentlig kvissen?
Der var jo mange hold og jeg kan ikke huske alle navnene. Juntaen blev vistnok nummer to, igen!
Holdet Rockerfjappe, bestående af samme deltagere som Team Osteræv 2005, vandt med et pænt forspring på 5 points. Holdet består i al sin enkelhed af Lars BVK, Stine H og mig selv sagde jeg.

Jeremy
Jacob S sagde…
Det kan jo ikke undre.

Hvordan gik det med Team Luskebuks, der sidste år var ved at tiltuske sig sejren ved brug af de fobudte stof kæreste-med-quizminister?
Team Luskebuks er nedlagt og var istedet nummerpige.

Populære indlæg