Tre bands, du ikke må misse på Roskilde 2006

Det er på tide, at vi får en diskussion af musikken på Roskilde Festivalen 2006 (RF 2006). Jeg vil lægge ud med en tråd, hvor vi diskuterer tre bands, som man IKKE må misse. Senere vil jeg følge op med tre danske bands, tre frække muligheder for en unik Roskilde oplevelse og tre britiske bands.

  • Roger Waters opfører The Dark Side of the Moon. Det er et absolut must for en rockelsker. Køb dig en ramme guldøl (eller det, der er stærkere) og en god strandstol, og sæt dig godt tilrette.
  • Sigur Ros er Island, når det er bedst. Du kan svømme hen i deres lydunivers, og nyde deres kælne popmusik.
  • Front 242 er en af Industrial-scenenes pionerer. Det er en skalp, som jeg skal have i bæltet efter RF 2006. Endelig har jeg igen chancen for at udvide mit kendskab til en af de klassiske bands.

Kommentarer

Populære indlæg