Tre frække bands med mulighed for en unik Roskilde oplevelse

RF er muligeheden for at få en unik koncertoplevelse med bands, som du ikke kendte i forvejen. Det drejer sig om, at studere bandliste grundigt og finde band, der lyder interessante. Jeg har kigget lidt på årets liste, og her er mit umiddelbare bud på tre band, der er værd at tjekke ud.
  • Lady Soverign er et engelsk grime pige. Jeg kender hende ikke, men i efteråret så jeg Musikprogrammet på DR2, og de præsenterede denne nye genre fra England. Jeg blev hook på lyden, og nu vil jeg tjekke et band ud med denne unikke engelske form for hiphop. Ja, så ser hun også lækker ud.
  • 200 er et færøsk punk band. Deres tekster er på færøsk, men de skulle primært handle om løsrivelse fra Syddanmark. Hvilket er en politisk sag, som jeg kun kan give thumbs up til. De øer kan sgu bare sejle i deres eget Atlanterhav. Punk fra et gennesyret kristent miljø som det færøske kan kun være revolutionært og sjovt - kædedans til punk let's go!!
  • Barbar Luck er britisk/pakistansk fusion af britisk-folk og asiatiske rytmer. Jeg husker stadigvæk det brag af en koncert, som Asian Dub Foundation gav på Grøn for år tilbage. Kan Barbar Luck giver noget tilsvarende, så er jeg på. Og ¨gangsta folk¨ lyder som en blanding af genre, der kan lokke en fest frem blandt trætte festival gæster.

Kommentarer

Populære indlæg