Tak for i år - det var mesterlig

Hej Alle
Vil bare sige tak til alle der var med i lejeren i år og alle der ellers kiggede forbi og gjorde Skurk 06 til alletiders sted at være i den forløbne uge.

Mange højdepunkter og ikke rigtig nogle lavpunkter, bortset fra lidt køligt vejr i starten af ugen. Musikalsk syne jeg selv at Roskilde skal stramme lidt op på de øvrige festivaldage - især hvad angår de store navne.

Alle de sædvanlige skurk happenings blev gennemført i god stil - tak for steaks, L-burgers og Quiz. Tak til holdet som klarede receptionen i FANTASTISK stil. Og ikke mindst KÆMPE tak til festministeriet for en fuldstændig uforglemmelig lørdagsfest som vist allerede overgået i skurk-historien som en af de allerbedste.

Som en krølle på hele Dolly historien er her et lille link, som viser at vi rent faktisk fik sat et fodspor i Dolly sagen.

Linket henviser til Roskilde Festivalens Community Site, hvor der mandag var kommet det første og eneste indlæg indtil videre omkring forslag til musikken 2007. Det var en der havde læst i avisen at der var nogen der havde indsamlet underskrifter - og det ville han gerne støtte. ;-) ;-)

Kommentarer

Populære indlæg