Massive Attack fredag den 25. august

Det er snart tid til at komme i Forum for at høre Massive Attack. Tidligere har jeg annonceret warm-up hos mig. Nu vil jeg gøre deltager antallet op. Jeppe, Esben, Cat og jeg er sikre. JJ og JS har meddelt, at de måske kommer. Er der flere, der er interesseret?

Vi begynder hos mig kl. 16 med lidt mad og nogle drikkevarer. Medbring selv dine drikkevarer, så henter vi noget mad, eller jeg bikser noget sammen. Meld tilbage, så jeg ved, hvor mange vi bliver. Læg en en besked eller send mig en mail.

Afgang til Forum ca. kl. 17:50, så vi kan få overtøj i garderoben.

Efter koncerterne kan vi eventuelt slutte af på Chili Pop eller Gilt.

Kommentarer

Jacob S sagde…
De herrer og damer; hvor skønt et orkester Massive Attack end er, så må vi desværre melde pas denne gang. Det bliver en lille smule for presset med pasning af Viktor, og de 380 spænd per næse er også en lille smule steep, når man er to forældre på dagpenge.

Men rigtig god fornøjelelse til jer :-) Og så ses vi vel til Mikael Simpson den 30. september i Vega, ikke?
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Åhh, ja. Skulle lige på vegne af Kirkeministeren gentage at han deltager i forarrangementet.
Undertegnede ville også gerne, men kan grundet en reception i Brøndsalen, først møde jer ved døren til Forum kl. 17.50.

Jeremy
JJ sagde…
Er blevet inviteret til en fødselsdag, så det ser foreløbig ud til at det bliver uden mig den 25. Men god fornøjelse.

Populære indlæg