Homopop på Vega!

Erasure giver to koncerter på Vega hhv. fredag d. 28. og lørdag d. 29. september. Jeg tager afsted om lørdagen.
Indtil videre er det undertegnede, Alex, og AM der har meldt tilbage at de tager med, men jo flere vi bliver til nostalgisk 80'er pop og non-stop hits des sjovere.

Billetterne er til salg fra mandag d. 30. april og koster 330 + gebyr og jeg kunne forestille mig at man skal være lidt vaks ved havelågen for at få fat i en eftersom de havde to totalt udsolgte aftener for et par år siden.

Læs mere her:

http://ibyen.dk/musik/omtaler/article291589.ece

Onkel T

Kommentarer

JJ sagde…
Det er så dejligt at sommeren nærmer sig og derfor at glæden ved at skulle til RF næsten gør ondt. Hele vores frokost pausegik med at diskutere Roskilde i dag. Skønt.

Men nu til Homopop. Jeg er også homo - nårh nej - jeg er til homopop. Det er noget andet. E og jeg prøver også at få billetter til lørdag.

Hørte i øvrigt at Jake Shears (Scissor Sisters) lavede en ren Andy Bell og sluttede koncerten i KB hallen i trusser. Klassisk homopop stunt ;-)
JJ sagde…
Jeg har en billet tilovers til lørdagskoncerten med Erasure, hvor Thomas og undertegnede med flere også skal derind.

Den koster 330,- smid mig en mail hvis du er interesseret.
Jacob S sagde…
Yes! Så har jeg sikret mig billetter til en aften i Popland :-)

JJ: Sorry, jeg havde glemt du lå inde med 1 ekstra billet.
JJ sagde…
Den ekstra billet jeg havde til festaften i humseland er afsat. Jesper (Mesteren ud i Pet Shop boys homosvinget - han vil sikkert gerne demonstrere det til Erasure) aftog som det naturligste i verden billetten.

Populære indlæg