Skurk Brunch 2007

Kære Skurke,

På en helt almindelig søndag sad vi nogle få stykker og diskuterede Skurk på RF 2007. Deraf kom at Randi og Anders foreslog at de lagde hus til, og at vi så lavede en sammenskudsskurkbrunch, der på Østerbro. Her over påske skulle det nu være konfirmeret med Juntaen at dette oplæg godtages og datoen herfor sættes nu til 5. maj. Så sæt kryds allerede nu.
Mere viden vil gives når vi kommer lidt nærmere, blandt andet tidspunkt. Og jeg er sikker på at Randi og Anders gerne vil vide hvem og hvor mange der kommer - ikke på RF 2007 - men til brunchen. Så start da med at tilmelde jer hos Randi på mail randibl@jubii.dk og hold så øje med SKURK siden for den lovede "mere viden" blandt andet din del af sammenskuddet.

Mange påskehilsner

Mnstr f Trnsprt

Kommentarer

JJ sagde…
Godt initiativ.
Indenrigsministeren kommer naturligvis.
Anonym sagde…
Jeps, Godt initiv!

Groggyen kommer også
JJ sagde…
Måske skulle den også ud på groupcare. Kan forstå på Jacob S at der ikke er så mange der har meldt sig til skurk-bloggen endnu.
Men den kom på groupcare. Er min mailserver bare total f***** up. Jeg synes rigtig mange mails ikke rigtig finder deres vej......
Mangler bla. en mail om Ponyen Buster og dens venner Jerseykalvene Steg og Culotte.

Mnstr d trsprtne
Jacob S sagde…
Jeremy, jeg ved tilfældigvis at du automatisk er blevet frameldt SkurkBlog mailinglisten, da din mail havde bouncet tre gange. Men du kan såmænd blot tilmelde dig igen, så er du tilbage i loopet.

Populære indlæg