Hvad er det dummeste, du har gjort på RF?

Vi skal snart af sted på festival igen. Derfor skal vi varme op med at dele nogle festivaloplevelser med hinanden. I denne tråd skal du skrive om det dummeste, du har foretaget dig på festivalen.

Jeg vil lægge ud med at fortælle en lille badehistorie. Det var i 2003, hvor jeg for første gang havde Camilla med på festival. Vi skulle i de kolde bade. Valget var faldet på badene oppe ved hegnet ind mod festivalpladsen. Det var ret mudret ved indgangen til badet, så jeg ville sikre, at Camillas rene tøj ikke blev beskidt, medens vi var i bad. Derfor ville jeg hænge hendes tøj på hegnet. DESVÆRRE fik jeg kastet hendes T-shirt ind over hegnet og cirka 1½ meter ind i læhegnet. Gode råd var dyre – hun ville rive hovedet af mig, hvis hun ikke fik sin T-shirt tilbage. Heldigvis var der et lille hul i trådhegnet, hvor jeg kunne få min hånd igennem. Jeg har lange arme, men 1½ meter er langt, så jeg måtte stikke min arm ind helt op til skulderen. Det var ikke nok. Jeg manglede stadigvæk 20 centimeter. T-shirten lå oven på nogle hindbærranker med brandnælder stikkende op imellem. For at kunne nå de ekstra centimeter måtte jeg presse hegnet ind med min kropsvægt og hive fast i de tornebesatte hindbærranker. Jeg fik til sidst fat i T-shirten, men jeg havde revet min arm på trådhegnet og hindbærerne. De steder, hvor ikke var blevet revet, var jeg blevet brændt af brandnælderne.

Kommentarer

JJ sagde…
Udemærket idé, René.

Mit problem er at jeg jo ikke rigtig går rundt og husker på den slags eller også har jeg været for stiv til huske det, men andre kan sikkert hjælpe min hukommelse lidt på vej.

To ting kommer dog umiddelbart, hvoraf den ene ikke er egentlig morsom. Efter The The i 2000 gik T og jeg ned for at se The Cure og fik dernede at vide at nogle var døde under Pearl Jam og at resten af aftenens program var aflyst. Vi besluttede os for at gå ud og få noget at spise. Og en time eller to senere var vi tilbage i lejren, hvor der var stor panik over hvor vi var henne. Set i bakspejlet ikke det kvikkeste ikke at gå tilbage...men vi kendte ikke katastofens omfang på det tidspunkt.

I den lidt sjovere ende er historien om da jeg belv bidt i næsen. Jeg tror de fleste kender den, men alligevel...Jeg stod til Kraftwerk sammen med Jespers daværende kæreste Mette Tychsen. Vi stod så langt fremme vi kunne komme og alligevel var der en tosse der blev ved med at slå mig i ryggen. Jeg vendte mig om og han gestikulerede at vi skulle gå længere frem, hvilket jeg råbte at vi ikke kunne. Han fortsatte i længere tid og til sidst blev jeg sindssygt træt af ham. Og nu kommer det dumme...Jeg vendte mig om, sætte mit fjæs helt op foran hans og råbte af ham. Desværre så tæt på at han rent faktisk kunne bide mig i næsen - og det gjorde han så, hårdt! Rigtig hårdt! Jeg nåede at tænke at nu mister jeg næsetippen, hvis ikke jeg gør noget. Så instinktivt knaldede jeg ham alt hvad jeg kunne med knytnæve over næsen... ikke hagen, så havde han jo tygget sammen. Han gik ud som et lys og hans ven greb ham. Jeg tog Mette og forsvandt ud af teltet. Jeg så ikke mere til ham, men andre har sagt at de så en med hans signalement med en skinne på næsen efterfølgende. Jeg selv havde en næse der først så ud som om nogen havde kørt et billard kridt rundt på den og senere som om den bare var beskidt. Det fik ikke så få velmenende menneske til at tørre på min afsindigt ømme næsetip for at gøre den ren. AV AV AV.
Jacob S sagde…
Altid skægt at høre den gamle næsehistorie :-)

Ja det er rigtigt at det er svært at huske hvad man egentlig har lavet på RF, men jeg kan da huske at jeg engang røg mig så skæv før en CV Jørgensen koncert, at jeg fuldstændig glemte at høre efter musikken. Jeg var der, men jeg kunne simpelthen ikke koncetnrere mig om at lytte. Men det var et utrolig flot lysshow ;-)
Anonym sagde…
Var det en CVJ koncert i et jubilæumsår - altså den hvornår CV med band holdt inde med musikken fordi der var en unødig støj som publikum ikke kunne være tjent med, hvor bandet så efter en lille pause kom på og meddelte at støjen ikke var fra lydanlægget men fra et nærliggende større telt, hvor DAD fyrede jubilæumskrudt af, og derfor startede CVJ mfl på det stykke musik og den node hvor de var sluttet før. Det var en god koncert!
Unknown sagde…
Det tror jeg ikke det var, for jeg mener helt bestemt at jeg på det tidspunkt stod og kastede med mit (dengang) lange hår til foran orange scene :-)

Populære indlæg