Skal du med på RF 07

Skal du med på RF 07?

Følgende er såvidt vides sikre på at de skal med i år:

Jacob Juul
René
Thomas
Randi
Anders
Camilla
Morten
Kristina Badstue
Lise (forsknings - og festminister senest med i 2005)
Annemette (Ny minister - portefølje?)

Men hvad med jer andre?

Kommentarer

Anonym sagde…
Tidligere kirkeminister og højtråbende ordstyrer til Skurkbrunch udlover personlige øretæv, hvis han slettes fra listen

JeppeG
JJ sagde…
Men den gode Hr. x-kirkeminister svarede ikke på det stillede spørgsmål. Deltager han på RF 07?
Lise C Berg sagde…
Hey skurkfolk.
Hermed mit første indlæg - jubi!
Hvornår bliver ministerlisten opdateret til 2007? Ikke for at stresse vores travle junta, men jeg glæder mig til at blive opgraderet til aktiv minister igen ;0) Og så har jeg egenhændigt yderligere påtaget mig det ansvarsfulde hverv som Skurks generalkonsul til Provinsen Ontario..
Ps. Er det kun mig der har opdaget, at Hayseed Dixie kommer på RF?! Jeg begynder at tro på, at de læser vores bandønsker..
Unknown sagde…
Hej Skurke,
Her er lige en lidt sen officiel melding om at jeg ikke kommer med på Roskilde i år. Jeg skal med kæresten til bryllup i Slovakiet. Jeg ved godt at det ikke er en undskyldning at man skal til bryllup, men jeg kan ikke nå frem og tilbage. Jeg har kigget i Rejseplanen.

Jeg er klar igen til næste år.
God festival.

Esben

Populære indlæg