Stormtropperne

Skal du være med i køen fra lørdag til søndag morgen? Og skal du være med til at sikre SKURK sit udvalgte lejrområde? Randi, Anders, Jacob J. (JJ), Thomas og René har meldt sig, men hvad med dig? Læg en besked eller skriv en mail.

Stormtropperne mødes kl. 11.40 på Københavns Hovedbanegård foran McD, og vi tager regionaltoget kl. 12.04 mod Næstved med ankomst i Roskilde kl. 12.26. Fra stationen i Roskilde går vi ud til Indgang Vest. Det kommer til at tage sin tid, så husk rigelige drikkevarer!

Vel ankomne til Indgang Vest skal vi organisere os i køen. Du er meget velkommen til at stikke hovedet forbi til en øl eller en kop kaffe. Med hensyn til kaffe vil Stormtropperne sætte pris på besøg hen på aftenen af med-SKURKE med termokander med skoldhed kaffe. Og kolde øl siger vi heller ikke nej til.

Hen over natten får vi armbånd, og vi bliver sluset ind på et venteareal. Her snupper vi os et par timers søvn, så vi er i topform til det store race kl. 8 søndag morgen. Kl. 8 spurter vi af sted, så vi kan få vores sædvanlige lejrplads. Resten af søndag formiddag og det første af eftermiddagen bruger vi på at sætte lejr op. Du er meget velkommen til at komme forbi og give en hånd.

Vil du være Stormtroppe så læg en besked eller mail mig. Kan du ikke møde på op på Hovedbanegården, så er du velkommen til at slutte dig til os senere.

Har du planer om at besøge os i køen eller komme forbi søndag for at hjælpe, så giv mig lige besked.

René aka Quizminister og Finans- og Økonomiminister
Mail: rene(snabela)skurk.dk

Kommentarer

JJ sagde…
Kom til at tænke på at jeg købte et bilbatteri til min bil sidste år, da den var gået tør for strøm (før vi opdagede at generatoren var gået og stadigvæk troede at batteriet var busted). Skulle jeg ikke tage det med derned, så vi har en god stabil energikilde til radioen. Mon ikke også jeg kan rigge en lille tilslutnings ordning.

Blot for god ordens skyld så nævner jeg lige at følgende ting står hos mig og vil blive medbragt:
- Radio (nu med batteri!)
- Stor vanddunk
- Skilt
- Banner ("Det nye")

Tror måske også at jeg stadigvæk har en frisbee (Er der andre end Lars og jeg der spiller Frisbee!!?). Fodbolden er desværre flad.

Der udover indkøber jeg:
- Pavillion
- Stor grøn pressening (hvis ikke jeg har en i kælderen)
- Stormtrop øl (3 kasser!)

Glæder i jer oss'???

(Hvis ikke festivalen var blevet flyttet skulle vi have været afsted om 10 dage - min årsrytme er helt smadret - regner med at få seriøse abstinser om 11 dage).
Anonym sagde…
Hey alle mand (især Randi og Anders)

Så er billetterne på vej fra England!

Vi stormtropperer ikke (en verbumisering af substantivet) men afleverer et telt, som vi dog selv kommer ud og sætter op i løbet af søndag formiddag (skal over og hente vores armbånd).

Søndag medbringer vi endvidere en pumpe til luftmadrasser, en batteridreven lanterne og endnu en vanddunk.

Ministrene for Kirke & Undervisning samt Udviklingsbistand
Quizminister sagde…
Jeppe - hvornår kommer I igen ned i Lejren - jv.f. mit indlæg Ankomst til SKURK.

Skulle I bruge en vikar på dit Gym.?

Great med radioen og batteriet. Har du kabler til genopladning af batteriet?
Unknown sagde…
Fantastisk med billetterne, Jeppe!
En anden god nyhed er, at Kris Badstue også kommer med som stormtrooper. Dejligt!

Angående bilbatterier har jeg læst på Roskilde-hjemmesiden, at de i år IKKE oplader bilbatterier, så vi må finde et andet sted at suge strøm... Ku' brandmajor Polle måske være en hjælp der, JJ?
- Jeg glæder mig også helt vildt til at komme afsted. Har siddet og kigget billeder fra de forrige år, og tro mig, det gør ikke ventetiden kortere :)

Er der for resten nogen, som har overvejet at tage til Vesterbro Festival denne weekend? Vejret tegner godt nok ikke så godt, men vi kan jo håbe, at det bare er inkompetente meteorologer...

knus til jer alle fra Randi
Unknown sagde…
Sku sige fra Anders, at han også glæder sig rigtigt meget til at opleve en festival med skurkene :)
Jeg mangler som vanligt ca. en uges tid for at få alt til at gå, så det vil heller ikke lykkes i år.

Jeg har tænkt mig at deltage som stormtrop, thi mit og landbrugsministeriets telt skal jo op, og jeg mener også selv jeg er i ret god form! Men lad os nu se på dagen - fiberskader er før opstået uden varsel.

Så er det jeg tager hjem igen i løbet af søndag, og vil være tilbage til Lou Burgers onsdag --> inkl. kviss. Både torsdag og fredag er alm. 9-16 arbejdsdage for mig.

Jeg har en del festivalstole / 3 stk der medtages. Den ene er Jeppes, de andre er nu frigivet til fri afbenyttelse.

Trspmnstr.
Og med hensyn til billetter. Så er der meldt klar, klar, gæt fra det øvrige engeland også. Forventet modtagelse i DK primo næste uge.
Tænk lige over at havde det ikke været for enkelte folks snarrådighed og snuhed havde SKURK været under 10 deltagere i år.

Trspmnstr

Populære indlæg