Hegnet er faldet, skurklejren er oppe

Klokken 6:46 skrev Jacob Juul fra Roskilde:

"Så er vores lejr så godt som oppe. Hegnet røg rekord tidligt. Lige fem mand der røg igennem deres ellers forstærkede hegn og så gik det stærkt. Men vi var heldigvis klar og fik vores sædvanlige plads [G38]"

Godt gået stormtropper!

Kommentarer

Anonym sagde…
Hmmm... Ja, der er nogen der bare ikke kan vente til der bliver sagt "værs'go!" & tilsidesætter alle andre sikkerhed :(

Men ellers en Go' Festival til Jer allesammen outthere! :D
Sakset fra RF hjemmeside om sidste nyt. Selv overraskes jeg over at Campingvagterne hjalp til. Det gjorde de ikke, med mindre det at kigge kan være at hjælpe...

"En masse gæster er kommet til Roskilde Festival. I nattens løb har tusinder skabt en god og forventningsfuld ventestemning, imens de har ventet på at få billetter ombyttet til armbånd.

I nattens løb ankom så mange ved camping vest, at vente området blev fyldt op. Kl. ca. 5.45 hjalp publikum og festivalmedarbejdere derfor hegnet med at åbne ved indgang vest. Herefter åbnede Roskilde Festival hegnet ved indgang øst.

Så i tidlig stund sættes der telte op på campingområder, og publikum gør klar til otte dages begivenhedsrig festival"

Men hvad pokker, vi fik vores plads, og mine lunger er på plads efter at have været dette års Cathy Freemann.
Til erektor, hvor skal mine dopingprøver afleveres? OG kan du give mig opsendelsesret til billeder, thi jeg har stdaig billeder fra 2006....

Trspmnstr
JJ sagde…
Til Adam. For god ordens skyld. Jeg og de andre i lejren var ikke involverede i at åbne hegnet. Selv om beskeden jeg sendte til jacob s kunne læses sådan. Og vi kom altså først igennem hegnet da rigtig mange var smuttet igennem. Men vi var hurtige på vores plads og fik slået det hele op som nogen af de første. Vi har vel en hvis rutine.

Populære indlæg