Regnen får det bedste op i folk

Så Arcade Fire og Björk inden jeg tudsede hjem til en mindre lejlighed i centrum af Roskilde. Har lissom Jacob ikke mulighed for at være andet end en glad regntosse. Fede koncerter og en særlig superstemning.
Mens landbrugsministeren og jeg indtog et lukulisk måltid af regnopblødte countryfries med mayo og ketchasovs og tilhørende oxeburger (en til hver hånd - jeg kan have fire i alt i min regnjakkes lommere) havde vi underholdning i form af ynglinge der brugte borde og andet fast inventar til at lege human skateboards - stort vandplask, stor sjov! Ville gerne have taget billeder, men al elektronik blev holdt på tørre varme steder.

På p-pladserne i Roskilde midte holdt i nat de slagne tropper og sov i bilerne. Mange ytrede at de kørte hjem her til morgen - men havde dog ikke gjort det da jeg kørte på arbejde, så måske holder de også fanen højt og vender tilbage.

TV2 - stationen der sætter mennesket i fokus, havde intet på morgenfladen om regnen på festivalen, men istedet en lang historie om en pludseligt opstået sø på Overdrevsvejen i Ølstykke. Min konklusion på det er at Ølstykke Sø slet ikke er nogen dårlig idé. Så stop pumpearbejdet!

Flot arbejde af Skurkene, at lejren fortsat er nogenlunde beboelig.

Trspmnstr

Kommentarer

Jacob S sagde…
Og en landskabsarkitekt må jo vide det, så stop pumperne!

Populære indlæg