Skurk sensommer reunion

Med alle de nye Skurk billeder så giver det jo lyst til at genoplive den gode stemning fra Roskilde - uden mudderet! Og hvilken bedre anledning til det det end at finde noget musik at høre sammen. Så jeg har et forslag: DRs Publice Service Festival, som løber af stablen den 17.-18. august ude i DR byen. Er der stemning for at lave en Skurk sensommer reunion derude?
Se mere på www.dr.dk/publicservice

Kommentarer

JJ sagde…
Lyder som en god idé med en sensommer reunion. Må jeg dog lægge lidt til idéen. Personligt vil jeg mægtig gerne til Beatday '07 på Charlottenlund fort den 17. August. (Bands: Jens unmack, Kashmir, MEW, Mikael Simpson, Oh No Ono, The Raveonettes og Trentemøller).

Så må jeg måske foreslå at man kan tage til det om fredagen og til PS om lørdagen. (Lørdag spiller bl.a. Håkan Lidbo, som sidste år havde den vildeste fest kørende til PS, som T og jeg desværre måtte forlade da vi var sindssygt trætte)
Anne-Mette sagde…
Ja, det er da en udmærket idé - en to-dages reunion! Først om fredagen på Charlottenlund Fort, og så igen om lørdagen til PS. Så kan man jo vælge, hvad man kan og har lyst til. Jeg kan bare ikke selv være med om lørdagen :-(
Jacob S sagde…
Beatday'07 har et helt forrygende lineup. Mette og undertegnede har allerede sikret os biletter og babysitter, så vi er på fra 14-24.
Anonym sagde…
Anders og jeg kommer også til Beatday, og vi tager Anders' veninde, Gitte, med. Det bliver superhyggeligt, så bare kom ud af starthullerne, skurke!
Knus fra Randi

Populære indlæg