Tak for i år!

Kære Skurk-lejr anno 2007,
Tak for en forrygende festival! Det var både sjovt og festligt trods mudder i uendelige baner, og sikke en masse god musik! Har allerede købt billet til en Trentemøller koncert i Vega i november - han var jo bare fantastisk.
Vi må jo arrangere en reunion sidst på sommeren, hvor vejret forhåbentlig har artet sig: sidder i øjeblikket i Viborg og glor ud på noget meget gråt og vådt vejr (men ingen mudder!). Nu gjorde jeg jo mig selv til Kulturminister, men bidrog ikke med noget under festivalen, så jeg vil påtage mig ansvaret for at arrangere en sådan after-party.
Vender snart tilbage med et forslag.

Kommentarer

Anonym sagde…
Hej Skurk-lejr,

Nu havde jeg jo fulgt med i jeres blog før Roskilde Festival 2007, og havde en idé om at komme forbi jeres lejr... men det skete ikke rigtig...

...måske i SKurk.lejr version 2008..?

Populære indlæg