Ikke meget græs på campingormådet

Alexander og jeg tog en lille udflugt til RF's grønne områder torsdag, mens Elisabeth sad på Roskilde Sygehus og svedte over sin næstsidste eksamen.

Det var umiddelbart et herligt syn (Glæder mig helt vildt!), men ved nærmere eftersyn så er der store problemer. Det meste har med manglende græs at gøre.

Området syd for hvor vi plejer at ligge og hvor der var afsindigt mudret sidste år - er stadigvæk nærmest græsløst. Og de steder der er græs findes det kun som totter der står fint i så-sporet, men med 5-10 cm mellem så-sporerne, så er det ikke et kønt syn.

Det samme gør sig gældende i området op mod indgang East - græsset er lidt længere her, men står også kun i så-sporerne.

Grusgraven har ædt den smalle stribe der sidste år var til camping ind mod dyrskuepladsen, så der nu kun er en vej mellem hegn og grav.

Det positive er dog at området hvor vi plejer at ligger ikke blevet gravet, ligesom området hvor biffen stod i '07 og området op mod indgang 10 er fint. Og tilmed er græsset rigtigt tæt, tykt og lækkert her. (Nu må vi håber at RF ikke er så dumme at stille biograf eller agora tårne eller lignende på et af de få områder, hvor der rent faktisk er græs).

Det gode er græsset sætter frø i øjeblikket, så måske kan det nå at blive tættere inden RF.

Det bliver vigtigere end nogensinde før at få en plads omkring vores sædvanlige, hvis vi vil ligge på græs - ellers skal vi i Vest eller pokkers langt ud i Øst (bag badsøen).

Jeg beklager men jeg kan ikke deltage i stormtropper i år. Jeg skal ud og spise med Elisabeths familie i anledning af hun på det tidspunkt er blevet læge. Jeg håber at nogle af jer der har fået slæbt og opslået jeres telte de andre år, måske vil tage en tørn i år, så der er nok dernede. Foreløbig er der vist kun 4 - der skal være flere.

Jeg regner med at jeg godt kan køre udstyr derned om eftermiddagen lørdag.

Kommentarer

Unknown sagde…
Jeg er nu 92% Sikker Stormtrop
Unknown sagde…
Nååh ja, så så jeg inde på roskildes site at man i år kårer en bedste lejr hver dag, samt kårer årets bedste. Så GO SKURK INDIA ;-)

Populære indlæg