Aflevering af telte

Så er der mindre en 14 dage til.
Telte kan afleveres hos mig på Dannebrogsgade 4.
Giv gerne lige et kald på tlf 31250772 inden i kigger forbi.
Skriv også gerne en kommentar herunder om hvem i sover sammen med og hvem i regner med slå jeres telt op.
Ciao
Jacob J

Kommentarer

Quizminister sagde…
Jeg skal sove i telt med T og Cat plus hvad T skraber med hjem.

Jeg regner med fire ædru Stormtropper sætter vores telt op, og jeg er ikke en af dem!!!
Unknown sagde…
Kære Skurke

Jeg må desværre melde at på nuværende tidspunkt er min deltagelse på Roskilde forholdsvis tvivlsom :-( Jeg må desværre melde pas som stormtrop. Jeg er mildest talt presset arbejdsmæssigt. Skulle jeg alligevel ende på Roskilde bliver det max tors til søn. Men realistisk set er det nok snare fre og lørdag. T-shirts har jeg lavet lidt på, men skal vi investerede boksen og få nogle fine nogen, er det nok bedst at vente til næste år, så de ikke bliver halvhjertede :-( Så øv bøv og snøft...beklager virkelig!
kh Morten
Anonym sagde…
Jeg kommer først ud til festivalen onsdag aften - sikkert i følge med Jacob S : )
Jeg har derfor brug for hjælp til at få sat mit telt op. Er der en sød stormtrooper, som gider tage tjansen? Jeg giver gerne en ramme øl til den, der melder sig først : D

Populære indlæg