Budget 2008/Lejrskat/Deltagerliste

Finansministeren er ved at lave budget for året SKURK-lejr. I den forbindelse vil jeg meget gerne vide, hvem skal med i år.

Den foreløbige deltagerliste er
 • JJ
 • Thomas
 • Randi
 • René
 • Cat
 • Lise
 • Kristina
 • Randi
 • Morten
 • Kristian
 • Kristians kæreste
 • Anne Mette
 • JS
 • Simon
 • Joey
 • Chris
 • Ross
 • Adam
 • Esben

Mangler du, mangler én af dine venner eller skal du ikke med, så kontakt mig per mail.

Jeg vil meget gerne have, at lejrskat (200,-) bliver indbetalt på min konto senest fredag den 27. juni kl. 12. Du kan få oplyst kontonummeret ved at sende mig en mail. Har du ikke betalt inden , skal du betale ved ankomst til lejren.

Lægger du penge ud, kan du få den refunderet ved at sende en mail med beløb og kontonummer til mig.

Finasminister aka Quizminister aka René

Kommentarer

JJ sagde…
Godt arbejde René. Ser ud til at vi alligevel bliver mange. Jeg glæder mig enormt.

Vi mangler dog nogle stykker mere til stormtropper...
Lise C Berg sagde…
Kære Finasminister - lyder næsten som fnasminister - thi hi - lægger du ikke lige din mail adresse på bloggen, så vi kan få betalt, så festministeriet kan få råd til at købe en elefant ;0)
Unknown sagde…
Da jeg ikke kan finde ud af at oprette mit helt eget punkt skriver jeg bare her :-) Jeg vil gerne have tilføjet en medister post for skæmt, da jeg ikke mener at vi har en sådan. Endvidere går jeg lidt med planer om at PR ministeriet måske kommer med en super special edition 2000 booster t-shirt, i begrænset oplag. Den vil være af ekstra god kvalitet, og ikke bare endnu en t-shirt af den kedelige slags. den vil defor også blive smådyr. Nok et sted mellem 200-300 bobs. Det ville være meget cool hvis i kære mennesker kunne give en tilkendegivelse om det ville være noget. PR Ministeren og Bannerfører og med forlov Minister af Skæmt....
Kriss sagde…
Jeg vil gerne ha sådan en fin t-shirt!
KH sekretär i Ministeriet for fest alias Kris
Lise C Berg sagde…
Super deluxe t-shirt lyder herligt ;0)
Hilsen fest- og nørd ministeren
Groggyen sagde…
Jeg kunne også godt snart bruge en ny t-shirt og så er det jo altid rart at få bragt rent tøj til lejren :o)

T
JJ sagde…
Sådan en vil jeg også gerne have. Gerne noget med V-udskæring eller polo - rundhals, ser åndsvagt ud når man ikke har nogen hals ;-) Og er i øvrigt komplet umoderne, basta.
Størrelse xl til mig

Øvrigt nyt. Pavillioner er indkøbt, sammen med sider og gaffa-tape.

Juul
Groggyen sagde…
V-hals eller polo? Du må være rablende gal. En t-shirt har rund hals, basta!
Jacob S sagde…
Og jeg vil også meget gerne bestille en t-shirt - størrelse medium.

Jeg købte nemlig min bilet i går :-) Nogen der mangler en teltkammerat?
Quizminister sagde…
Skriv på min skurk-mail. Den er rene snabela skurk.dk.

Jeg kunne også bruge en ekstra T-shirt. Det er ligegyldigt, hvilken halsudskæring den har. Den skal bare passe mig. Normalt bruger jeg XXL-XXXL.
Unknown sagde…
Nåh...hellehøj. T-shirts er vist et must i år. Tøjforsyning skal der til. Jeg har ingen tid, men omvendt er det jo heller ikke et kønt syn med nøgne mennesker i vores alderskategori...hvem ved...armbåndet kunne måske ryge på den konto :-( Jeg ser på det...der bliver et design...like or not :-( Jeg uploader det på min facebookprofil og smider en jpg til jacob, så alle har mulighed for at sige Go, No Go i deres unikke tilfælde ;-)

Vänligst Mården

Populære indlæg