Så kom kortet!

Det kan findes her. Gå til side sidst.

Som det ses så har de valgt at placere agora G på et af de områder hvor der rent faktisk er græs, hvilket er lidt øv. Men der er stadigvæk plads til os.
Mit bud er at vi ligger i G41.

http://pic.standbyholdet.dk/pdf/vav_08_www.p
df

Kommentarer

JJ sagde…
Virker som en overkommelig Agora. Hverken Dance eller Festival Radio.

Agora G / Climate

Vi bygger et klimahus med plads til kreative udfoldelser og social festivalstemning. Her kan du engagere dig i underholdende og oplysende aktiviteter, der gør din festival og ikke mindst din hverdag mere klimavenlig. Genbrug er et af husets temaer, hvor du kan være med til at omdanne kedeligt skrald til kunstneriske og brugbare installationer. Kunstnergruppen Viva la Renovation krydrer husets stemning med parader og skralde-jam, mens publikum forklædt som pingviner sætter sving i stemningen.

Deltag i pingvinhæren

Bliv til en pingvin. Det kræver blot en maske og sans for miljørigtig adfærd at være med i Penguin Army – en funky og forførende bevægelse der kæmper mod sløset overforbrug og global opvarmning. Som pingvin kan du være med til at sprede klimabudskabet i alle afkroge af festivalpladsen. Du kan f.eks. optage den mest fede, finurlige eller frække festival-klima-handling på din mobil og vinde en klimafest i din lejr.

Festival i luksus

Agora G / Climate tilbyder en festival i luksus uden udslip af CO2: Hvis du fanger pingvinerne i deres pedalbiler, undgår du at slæbe øl og bagage. Du kan også holde dig opdateret og nyde musik fra vores solcellehatte med indbygget festivalradio. Eller du kan tage en tur på vores motionscykel og få pustet luft i både din luftmadras og dit badedyr. Selv på toiletterne er der luksus. Det er nemlig slut med at tisse i mørke, da toiletskurene bliver lyst op af vedvarende energi, og bagefter kan du vaske hænder i solopvarmet vand (så længe lager haves)
Anonym sagde…
Nu har festivalen, som nogle nok har set, lagt deres eget kort ud, så her er et link der virker ; )
http://www.roskilde-festival.dk/2008/forside/system/nyheder/singlenews/saa-er-kortet-klar/

Populære indlæg