Skurk-brunch lørdag den 16.maj

Nu hvor programmet er kommet og jeg tilmed er glad, er det vel på tide at begynde at tænke videre over brunch. Jeg forestiller mig at det kan blive en lørdag så dem der har lyst til hygge i solen (solen skinner altid til SKURK-brunch) med en fadøl kan gøre det. Hvad siger folket til 16. maj? Alternativt ugen efter, den 23. maj?
Vi kan enten finde en café eller også vil jeg foreslå at vi bruger køkkenet på mit arbejde. Det er stort nok til at vi alle kan lave lidt mad og vi kan bagefter spise på tagterrassen med udsigt til rundetårn...

Giv gerne besked om I kan den 16. og lad beskeden gå videre til folk der ikke læser denne side...

Skurkagtige hilsner

Thomas

Kommentarer

Lise C Berg sagde…
D. 16. er fin .. jeg har måske en canadisk veninde på besøg, men så må hun enten tage med eller gå ud og shoppe eller noget :) D. 23. er jeg på vej til Miami :)
Kriss sagde…
Den 16. er super og det er da vidst osse den weekend hvor der er Gutter Island City festival? (eller hvad den nu hedder). Dvs vi kan gå ud og höre musik bagefter og få os endnu en fadbamse :-)

PS er der nogen der gider med i tivoli og höre Spleen United 24/4 eller Sune Wagner+Kira 1 maj?
KH Kriss
Groggyen sagde…
Jeg var ikke så begejstret for Spleen United sidst jeg så dem, men det er jo en glimrende undskyldning for en fredagsøl... Sune Wagner var til gengæld god, men jeg skal til en anden koncert den dag

kh Thomas
Anonym sagde…
D. 16. er også fin med mig. Glæder mig. Og klart Suhrs køkken/tagterrasse med udsigt.

Kh/Stine
Anonym sagde…
Jeg er helt klart med på den 16.maj - og superhyggeligt, hvis vi kan høre noget musik samme dag : D

knus fra Randi

Populære indlæg