En lille hilsen fra SKURK rookie A-M

Hej Skurke,

Nu må det vist være på tide, at jeg stikker hovedet ud af busken og får sagt hej :o). Jeg kender Kristina og Lise fra dyrlægestudiet og har ad den vej fået status af rookie-SKURK her på RF 09. På brunchdagen var jeg parkeret i Tyskland på kursus, så jeg missede desværre en ellers oplagt lejlighed til at hilse på jer (så ekstra fint at kunne følge lidt med på hjemmesiden). Roskildefeberen er ved at have fat, og jeg glæder mig super meget til nogle fantastiske dage med musik og godt selskab :o)

Mange hilsner,

Anne Mette.

Kommentarer

Anonym sagde…
Feberen har oz ramt en af de rutinerede SKURKE. Det bliver godt at komme afsted igen.

Havde planlagt at skulle have armbånd på i dag, fredag, inden ved Tivoli, men da jeg troppede op lidt i kl. 18 var køerne mere end 100 meter lange. Derfor opgav jeg. Armbåndet må vente til lørdag aften.

Velmødt alle nye og gamle SKURKE

Quizministeren

Populære indlæg