Finansministeren holder mandtal

Og det skete i de dage, hvor Quizministeren... ... ...

Af hensyn til budgettet skal jeg kende det nøjagtige antal Skurke på Roskilde i år.
Jeg har noteret mig følgende som sikre deltagere:


 • Kristina
 • Camilla
 • René
 • Lise
 • Randi
 • Thomas
 • Jeremy
 • Kristian
 • Gitte
 • The Britpack (5)
 • Sine
 • Anne Mette
 • Martin Løvejagt
 • Morten
 • Helle/Helga
 • Simon Kirk med kæreste og en veninde (3)

Hvis folk har kendskab til flere deltagende Skurke eller folk der ikke skal med alligevel, må de meget gerne melde tilbage snarest (læs senest lørdag d. 20/6) af hensyn til finans- og festministeriets planlægning.

Vi er nu 21 Skurke. Skulle flere være intersseret, så sig endelig til.

Mvh. Quiz- & Finansministeren (redigeret onsdag den 24/6)

Kommentarer

Anonym sagde…
Morten er ikke med på listen, men jeg tror altså, at han skal med. Han har lige spurgt, om vi skal dele telt igen i år, så det tyder da på, at han vil med. Simon Kirk har også kontaktet mig for at høre, om hans kæreste og hendes veninde kunne joine SKURK-gruppen på Facebook, så jeg regnede også med, at de skulle ligge i vores lejr i år. Jeg prøver lige at skrive til Morten og Simon, og så vender jeg tilbage, når sagen er opklaret.

: ) Randi
Anonym sagde…
Simon og Nisse og veninden er på!! Jubii!

: ) Randi
Anonym sagde…
Vi bliver 5 da Adam's kaereste kommer med ogsaa.

hilsen the Britpack
Anonym sagde…
Jeg har stadig ikke hørt fra Morten, men mon ikke vi skal regne med, at han kommer derud....?

Vores tatoveringer er desværre gået i vasken p.gr. af en mindre kommunikationsfejl, som gjorde at de ville blive uendeligt dyre, så jeg tillod mig at afblæse projektet. Sorry, guys...
Unknown sagde…
Jo Gu skal morten da med. Hvis han siger andet, skal jeg personligt hente ham i det skånske!

Kh Simon Kirk
Lise C Berg sagde…
Hvad med Den Helga aka. Helle Bork?
Kriss sagde…
Helga kommt auch, sehr viel spass!! Aber sie hat zu mir gesagt das sie arbeit müssen, und das sie damit nicht früher als freitag kommt.

Populære indlæg