Kolonihavefestudvalg

Jubi.. Tak Thomas for instruks i at skrive her :) Festudvalget består (vist nok) af: Kristina Badstue, Joey, Morten, mig, og meget gerne nogle flere ... Randi?? ... Hvis I vil være med, så skriv lige en besked ... Herfra tager vi den over facebook mail, så vi kan være lidt hemmelige :)

Kommentarer

JJ sagde…
Det er allerede sindssygt hårdt at undvære RF i år og festivalen er ikke engang startet. Jeg ville så gerne opleve den Kolonihavefesten og så er der ikke mindst en fantastisk line-up.

Glæder mig i stedet over at vi har fået solgt lejligheden og kan flytte ind i huset uden at skulle bekymre os over dobbelt husleje.

En del af os ses jo til DM i parken - og ellers er der ikke mere at sige end at jeg forventer massiv twitter og billeder fra lejren. (Måske der skulle være et webcam under pavillionen, som jeg kunne have kørende på tv'et derhjemme).
Anonym sagde…
I må undvære mig i festudvalget i år, sorry : ) Glæder mig til at se, hvad I finder på af vanvittige ting.

knus fra Randi

Populære indlæg