Nyt fra Quizministeriet

Nu nærmer Roskilde sig med hastige skridt og Quizministeren beder folket huske, at telte skal afleveres senest kl. 12.00 lørdag d. 27/6-09.

Quizministeriet kan kontaktes med henblik på nærmere aftale for teltaflevering (tlf., mail, facebook).


Den assisterende Quizminister er godt igang med musikken til årets quiz, så alle bedes naturligvis læse op på kvindelige danske 80'er ikoner ;o) Derudover kan der meldes om massiv ødelæggelse af hørelsen og det mentalehelbred mht. produktionen af årets cd'er til temafesten.


Skulle nogle være interesseret i at gå i teen-mode, høre VETO og få vekslet armbånd, sker dette fredag d. 26 i Tivoli. Quizministeriet har store planer, evt. for velkendte hegn :-S.


Mvh. Quizministeriet

Kommentarer

Groggyen sagde…
Jeg har også fundet en triple-CD med dansktop-greatest i 40 år og andet "godt" - herunder en lille overraskelse. Det bliver ækelt!
Anonym sagde…
Hvordan foregår det med at få armbånd på om fredagen? Jeg har ikke kunnet finde info om det på Roskildes hjemmeside...

: ) Randi
Anonym sagde…
Att. Randi og andre tivoli skurke.

"I København kan du ombytte billetter fredag 26. juni. Fra kl. 09.00 til 19.00 har vi ombytningsstande åbne i Tivoli (bemærk: kun ved indgangen på Tietgensgade v. Ny Carlsberg Glyptotek)." http://www.roskilde-festival.dk/nyheder/singlenews/faa-dit-armbaand-i-koebenhavn-og-roskilde/
Og derefter kan man så smutte en tur gratis i Tivoli og høre VETO.

Mvh. Camilla
Anonym sagde…
Er der forresten nogen der har set pløkhammeren og en efterladt rulle gaffatape?

Mvh. Teltopsamleren

Populære indlæg