DEL 1 AF SKURK 2011 NOTAT FRA BRUNCH

Efter brunch indtaget, en god en af slags (referenten er forvænt med den slags, så bliv bare ved). Så blev der holdt samling i stuen og det er herfra at endnu et Skurk referat ruller af stabelen.
Hvad kan man sige om det, meget andet end at det som med vejret prøver at slå alle tiders rekorder. Og hvordan, jo lige nu er der 64 punkter der skal behandles, samlet nedfældet på 7 siders løse noter. Ih tak! Måske næste år vi begrænser det til et sted over tredve men under 40 punkter!!
Men for at starte et sted, og det skal vi jo, så hvad mere nærliggende end.
Punkt 57. Er der nogen der vil en øl?
Ja
Punkt 58. Skål.
Også ja, så det blev der og videre med det. Meget skal jo nås, og vi er kun to punkter henne.
Punkt 59. Hvor gammel er Lars, og er han så gammel at han kan komme gratis ind søndag?
Lars er mindst en million år gammel, var der meget bred enighed om (se også under ministerier) og dermed er det sandsynligt han kan komme gratis ind, men uanset det, så blev igen rigtig mange enige om at: Lars kender jo alle hullerne er. Lars kommer i øvrigt kun om søndagen og i kirketid.
Punkt 1. Tilnavnet Snapse-Anders kan det bortfalde?
Nej, det var det ingen grund til. Titlen kan meget vel overgå til en af de mere varige, altså i stil med Gammelsmølf og Fest Lama (tidligere festminister posten, men da den nedarves ved genfødsel må det mere korrekt være en lama).
Punkt 2. Andre årstitler?
Egentlig et underligt punkt, da vi vel lige blev enige om at Snapse-Anders ikke er en årstitel, men et arvestykke. Men ikke desto mindre tilbage til årstitler. Thomas afgav Lene Espersen, og skal modtage stor ros for indsatsen som Lene i 2010/11. Der var lidt tvivl om posten kunne videregives, som referatet i 2010 dikterer, men ved en lille rundspørge fandt vi at Stine faktisk er Lene, idet hun (rent arbejdsmæssigt) er det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt, eller blot et andet sted end hvor hun skal være. Referenten ønsker tillykke med valget og ønsker et fejlanbragt 2011/12.
En anden titel der blev nævnt er årets Henriette Kjær, der skulle tilfalde den der havde funder den mest kiksede partner. Men prisen fandt ikke nogen modtager – et held tror referenten, da voksenmobning er en grim ting.
Punkt 4. Skål?
Ja da, så i gang med det igen.
Punkt 5. Fernet eller Fernis runden.
Fernis runden, det lyder lidt som noget ude fra Charlottenlund travbane. Og der kommer Tarok op igennem Tobakssvinget og suser igennem Tuborg længden og vinder dermed dette års Fernis runde. Fantastisk løbet af den unge hanhest, og præmien, en bakke Leverpostej, overrækkes hesten af den navnkundige tusindkunstner Silder Diller. En stor ynder af selvsamme produkt og ikke mindst bagmand for Fernis runden. Undskyld, det var et kontrafaktisk sidespring!
Fernisrunden blev indvarslet med en fernis skål, og så blev ode til fernis ellers skudt i gang. Summen af det er at Anne Mette er Fernissmølf.
Punkt 5a-prospos. Spritrester
Lige nu er de hos Jacob Juul, men de følger festen! Der er vist en 3 liter, som overdrages til Fernissmølfen.
Punkt 7. Optagelsesprøve / -ritual
Fortsætter uændret, men skifter navn til Fernisering.
Punkt 6. Storm.
Der blev udråbt et hurra for Storm, der tog det hele meget roligt, hvorefter punktet overgik til Stormtropper, som i år er René, Thomas, Kristina, Jan, Jacob Juul, Anne Mette, Helle, Annette Berg og Camilla. Der er et par andre måske’ere men de bliver ikke nævnt. Tag kontakt til Stormtropperne om du vil med.
Igen i år måtte vi drøfte rationering af alkohol til enkelte navngivne Skurke under storm, da det endnu ikke er glemt blandt andre skurke, hvor ubrugelige Thomas og René var efter deres teenage brandert, nærved et årti siden. Begge udtaler at de ikke genkalder sig at have været til belastning eller belastende.
Mødetid for Storm Skurke er kl. 7.00 lørdag morgen på Eriksvej 1D til en hurtig Fernetsalut og så videre derud, men resten af koordineringen står de selv for.
Punkt 15. Hvem kører?
Kristina.
Punkt 8. Skurk skiltet.
Står i skur på Eriksvej. Vasket og tørret, naturligvis?
Punkt 9. Til salg skilt.
Et informationspunkt, hvor Thomas fortalte om en mulig byggeopgave, hvor et til salg skilt kan blive til et nyt og ekstra Skurk skilt. Thomas er selv Skiltesmølf.
Punkt 10. Hvem kommer (et lidt besynderligt punkt da der herskede en lummer stemning, og dermed blev punktet lidt underlødigt)?
Lars, kommer søndag og kun i kirketid, nævnes det!
Jacob Juul, kommer for tidligt, og hele tiden.
Jan, ditto.
Kristina, ditto.
Thomas, næsten ditto, men et par eksaminer kræver ham et sted i København undervejs.
René, kommer hele tiden og altid.
Camilla, ditto.
Helle, i weekenden og én gang i løbet af ugen.
Anne Mette, imellem lørdag og mandag igen.
Kristian, i weekenden en gang og tirsdag.
Liv, søndag og onsdag engang. Måske også veninde, Malene.
Mette, lørdag
Stine, on off i løbet af ugen.
Randi, ditto
Elizabeth, kommer en dag.
Lise, henad tirsdag.
Jeremy, torsdag og on off inden da.
Ved ikke, men de kommer da; Allan, Martin Skovbakke, Mette Fromberg, Niels Gerner
Altså ca. noget over 15 fastliggere og en del deltids.
Er du ikke blevet nævnt, så er det fordi referenten havde indtaget Fernis, og derfor ikke kunne magte at følge med, og derfor skriver som han har lyst til. Men det var jo også et lystigt punkt, og husk for den rene er alting rent, som man siger.
Punkt 51. SMS hilsen fra New York?
Der arbejdes på det.
Punkt 52. Årets skurk forøgelser.
Igen et hurra og nok en lille Fernis for alle forøgelserne. Hvor mange er det nu efterhånden? Kunne være et quizspørgsmål!
Punkt 54. Smølfetelt eller Teltsmølf?
Det blev så Anne Mette, der blev årets smølf, og derfor skal telte der skal med til Storm være på Mariendalsvej 43 3. sal, inden afgang fredag d. 23. juni.
Punkt 22. Grillaften.
Grillen er booket, og dermed også gæster, idet grillindehavere Kåre og Ida er indskrevne til grillaften. Men det foregår på Eriksvej 1D, og Stine og Jeremy er hhv. Kødsmølf og Arrangsmølf. Tilmelding sker til smølferne, som også dikterer evt. ordrer, så hold øje med mediet FB. Allerede nu er deltagere: Kristina, René, Camilla, Anne Mette, Jan, Randi, Kåre, Ida, Stine, Jeremy.
Punkt 23. Louisianaburgere.
Det er onsdag og det er quizaften og det foregår i lejren og ved Agora grillen. Jacob Juul er Burgersmølf og udstikker også sine ordrer via FB.
Punkt 27. Quiz.
Og ja det er der også, og det er også onsdag. Lige efter burger, ja!
Punkt 62. Kort rygepause.
Så det blev der også plads til.
Punkt 37. Valg af referent?
Jacob. Yeah right!
Punkt 38. Valg af ordstyrer?
Jan (der var ude at ryge), Thomas og Kristina.
Punkt 42. Er musikken for dårlig i år?
Nej, er man enedes om. Og der er et stort potentiale i overraskelser. Hold til eks. øje med; Deadmau5, Magnetic Man og Oh Land.
Punkt 13. Hvor er vi placeret?
Lige præcis i B57, mod B63, men hold øje for opdatering af lejrkort. Det er samme placering som sidste år, men den kan skifte navn. Punktet blev vendt og begge tal og bogstavsæt blev nævnt 3 gange, så mon ikke alle har forstået det.
Punkt 32. Strips.
Jacob Juul er Stripssmølf (sig det hurtigt en gang), og giver staks når strips er fundet, dem videre til Kristina. Så Jacob forsvandt i en rum tid og vendte da tilbage med Millarcobøssen, der var fuld af stripsere i alle størrelser og farver. Det var meget betagende.
Punkt 26. Hilsen fra søens folk, men andre må også godt være med.
En hilsen fra Lise via FB, Kristian hilser også, Nora hilser, Annette hilser og Signe hilser også.
Punkt 52. Årets skurkforøgelser!
Endnu et hurra lød, idet vi også skal nå helt ud til den britiske besættelsesmagt Britpack, der har genskabt hendes majestæts kronkoloni Thailand. Igen en smule kontrafaktisk, for det har vist aldrig været tilfældet at Thailand var det. Men solen gik nu aldrig ned i det britiske imperium, for Gud stoler ikke på en brite i mørket, siges det, og Imperiet var nu også et godt svensk band.
Punkt 20. Snaps (se pkt. 1).
Da Snapse-Anders ikke deltager i år skal bruges en Snapsevicesmølf. Referenten er nu i tvivl om hvem det blev – kan der være kørt et punkt 5, siden han var lidt fraværende – men lad det da blive Jan, da han også er tillidssmølf et andet og sammenhængende sted, mere herom senere. Jan er altså snapsevicesmølf.
Punkt 47. Verdensherredømmet.
Lars, der er over en million år gammel, havde sat det på uden rigtig at orientere om punktet, så det blev en løs snak om Britpack i Thailand og Skurke på andre festivaller. Skurke ville gerne på Primavera (Rimelig sygt program), Glastonbury (også et sygt program), Copenhell, og var der en Northsider måske også.
Punkt 60. Tomt punkt, der blev lavet til et skål punkt.
Skål da, og det er så hér i referatet at der er skrevet at Jacob havde fundet Millarcobøssen, så hvad der er sket i mellemtiden ved jeg ikke. Også til et af de lidt tungere emner.
Punkt 28. Ministerier
Lidt uden for den del, blev Lars, tildelt posten som Tollundmanden, da han som bekendt er en millionmilliard år gammel.
Kristina er fortsat Festlama (indtil evt. abdikation) og er endvidere borgmester for København M.
Helle bevarer Spritministeriet.
René er forsat QØS minister (Quiz-Økonomi-Skatteminister)
Camilla er fortsat 1. assistent til QØS ministeren og nyudnævnt studienævnsminister.
Thomas er fortsat minister for M&Ms (Mad&Musik)
Anne Mette er fortsat minister for Retro og Omsorgsministeriet er i udvalg for at finde det egentlige arbejdsgrundlag.
Liv er boligminister med særligt ansvar for uregerlige og umulige telte.
Randi er familieminister.
Jacob er indenrigsminister.
Stine er selvsagt, som Lene E, udenrigsminister.
Jan er ByggerAnlægsminister.
Kristian bevarer Vejr&Solministeriet (og her vil referenten gerne ønske Kristian alt held med at omvende de onde ettere til gode ettere 1981 (våd), 1991 (meget våd), 2001 (utroligt våd)  2011?) måske han skal være Shaman!
Siller kommer der egentlig en ny skive?
Skovbakke modtager Jagt (udenfor sæsonen) ministeriet.
Lise er fortsat minister for det Lise nu engang er minister for, og ellers må hun tage til takke med ærkeambassadør til NY.
Punkt 31. Gaffatape?
Ja selvfølgelig, og hvad mere naturligt end at bede boligministeren med særligt ansvar for uregerlige og umulige telte herom. Liv er altså Gaffasmølf, og får også styr på Teltstænger, plaster, compeed, sorte sække og anden førstehjælp til telte.
Kristina tager en førstehjælpskasse med til skurke!
Punkt 38. Presenning
Jacob Juul har den liggende et sted, og fandt også den, men under en del byggematerialer, så der skal vist købes en ny! Det står han så selv for.
Punkt 30. Pavilloner.
Idet vi er det antal vi er, er vi klar til at have 2 pavilloner jf. Camp Codex. Kristina køber de to i Sverige, og så er der jo også styr på dem.
Punkt 28. Ministerier opdatering
Camilla er også Camp Codex minister med ansvar for at have læst reglerne og have styr på dem. Punkt 17. Temafest (et tavlepunkt)
Det skal siges at der til lejligheden var frembragt en dejlig tavle fra IKEA med tilhørende kridt, hvorfor referenten straks skiftede over til dette medie for at sikre læsbarhed og maksimal farvefleksibilitet til de forestående valgrunder. Og igen i år må stemmereglerne præciseres ca. lige så mange gange som der er valgrunder. Så her følger:
Det er jo sådan at man har op til to stemmer på hvert tema, man har vel to arme at oprække. Stemmer akkumuleres ikke mellem runderne. Der er de antal valgrunder der kræves til et der er fundet et endegyldigt tema. Ved fuldmagt har man 2 arme i stedet for en og 4 arme i stedet for to.
Og så til emnerne. Valgrunde(V) V1 V2 V3 V4
Slumberparty 3 ½ - - -
Superskurke 6 - - -
Fraggelrock 9 2 - -
Sciffi fest 5 - - -
VinterOL 9 6 - -
Løvernes Konge 0 - - -
Madagascar fest 8 8 8 -
Kunstner fest med fernetsering 6 - - -
De sorte smølfer 4 - - -
Gyserfest 2 - - -
Gothfest 6 - - -
Oktoberfest 6 - - -
Grisefest 9 9 12 8
Deja vu fest 7/7 4/4 - -
Piratfest 11 6 - -
Bilmesse 9 3 - -
20’er/Charleston/gangster 12 15 12 16
Kæmpespilsfest 2 - - -
Ung Rejs 4 - - -
Sådan gjort og stemt, med fed og understregning giver det en brølende depressiv 20’er Charleston fest med gangsta rap og quick step mm.
Punkt 18. Skal der være temafest?
Det synes oplagt efter at have brugt nærved en halv time på ovenstående punkt, at vi så kunne aflyse det igen.
Igen et afstemningspunkt, med stemmefordelingen 4 nej til fest, 3 måske til fest, 13 ja til fest og 2 blanke. I øvrigt med de vanlige stemmeregler i brug. Der er altså fest, og Festlamaen må i gang.
Punkt 64. Pause.
Afholdt.
Punkt 29. Årets Cathy Freeman.
Formkurver blev diskuteret og andre kurver fremvist, men Kristina modtog valget som årets Cathy.
Punkt 12. Anlæg.
Referenten berettede at den lange og kolde vinter har dræbt æ batteri, og ByggerAnlægsministeren udarbejder derfor efter anlægstilsyn en bugdetscreening til QØS ministeren for anlæggets oprettelse. Alt skal være klar til byg på Grill aften.
Punkt 16. Musik.
Musikministeren og Anne Mette må i gang. Camilla laver sikkert også noget, måske mere i forhold til quizzen.
ByggerAnlægsministeren har sin byggehat på og gjorde de uvidende opmærksom på dels det miljørigtige i at optage på rigtige kassettebånd, da disse er mindre strømforbrugende end CD’er og dels at de holder længere strøm end Smartphones og andet mp3 afspillergrej, vistnok! Men Lise må gerne tage adapteren med igen. Ellers må en sådan ind under budgetscreeningen.
Punkt 17. Andre indkøb?
Køleboks, skal vi have og det er ved Festlamaen, der håber at en tilsvarende sidste år kan finde vej lige op til RF.
Punkt 14. Et afstemningspunkt. Er punkt 7/2010forstået og godkendt?
Punktet udskydes til næste år.
Punkt 19. Hvornår er der temafest?
Det er jo op til programmet, men mest Festlamaen, der må kigge dybt ind i mandalaen og se det passende tidspunkt for sig.
Punkt 24. Hvor er den blå Ferniskande?
Den er hos Anne Mette, og hun skal nok tage den med.
Punkt 5. Fernisrunden.
Sådan en blev så afholdt.
Punkt 21. Bespisning af Storm.
Han spiser nok mest mælk, men de andre vil gerne have smørrebrød og snaps. Så det står Jan og Snapsevicesmølfen for. Lige nu er der ca. 9 tropper, men alle må vist gerne melde ud om de skal have smørrebrød med, for sådan 4 stykker koster da en del.
Punkt 61. Sodastream.
Referentens eget punkt. Han ville gerne genintroducere vodka og jægerklovnen, og evt. en ny klassiker; huttihejklovnen. Men han dykker selv ned i mulighederne herfor.
Punkt 39. Økonomi / lejrafgift?
Ja det skal der være, men det er nok nødvendigt at pristalsregulere en gang. Så det må nu være 250 spænd pr. snude. René vil gerne pengene inden RF og gerne digtalt. Så send ham besked på FB om hvordan og du får personligt svar om hvordan det der digitale foregår.
Punkt 46. Forårsrevolution på Agora D.
Ja det vil vi gerne støtte op om. Og vi vil gerne besætte et tårn. Vi kæmper for at få at få kendskab til hvor vores thujaer er. Che Thuja er René. Så mere herom senere.
Et intermezzo, hvor vi gennemgik navnetrækket Uterlig  UterlisUtérlizzie  Utelise. Referenten blev nok lidt forvirret men med kom det.
Punkt 34. Øl.
Og igen er det vel egentlig bot en opfriskning af en gammel regel. Den som er tørstig henter, og den som føler det er dens tur eller skylder, eller hvis der mangler. Men alt med måde, ingen kan lide en varm øl, kun en teltvarm Fernet gælder.
Stormøl klares af Transportministeriet og står klar på Eriksvej den dag.
Punkt 56. Hvem hjælper Jacob på taget inden Champignons liga?
Den der har lyst.
Punkt 53. Grå scene (oplæst som grå zone)
Oplæsningen bevirkede at der kom endnu en tid med en meget frivol tone. Men det blev konkluderet at dem der vil en grå scene selv tager den med, og vil de i stedet et Thuja indelukke gør de bare det.
Punkt 55. Synes du dagsordenen er for lang eller underlødig eller bare begge dele (et afstemningspunkt)?
Her skærer referenten bare igennem, ja!
Punkt 35. Fernisrunden.
Skål
Punkt 51. SMS hilsen fra NY redux.
Jeps der var kontakt med NY via FB, så den er klaret.
Punkt 48. Er tavlen rengjort?
Ja.

Kommentarer

Bemærk at referatet er så langt at det måtte deles i to. Dette er del 1 du læser.

Populære indlæg